Om brugtelastbiler.dk

Er du på udkig efter en brugt lastbil? Så er det os, du skal have fat i.

Brugtelastbiler.dk er en del af MAN Odense A/S. Ud over vores kerneforretning, der er at drive en one-stop-shop under den tyske MAN-koncern med salg af nye lastbiler og varebiler samt MAN service center, driver vi en større afdeling med køb og salg af brugte lastbiler inden for gængse mærker som fx Mercedes, Scania, Volvo, Renault, Iveco og MAN lastbiler.

I vores afdeling for brugte lastvogne køber og sælger vi både lastbiler, trækkere, sættevogne, anhængere/ kærrer, varebiler samt ’diverse’, der dækker over alt fra fx kraner, containere og grabber til lifte – samt hvad der ellers ad hoc bliver købt og byttet ind i forretningen i forbindelse med de mange handler, vi hvert år gennemfører i relation til brugte lastbiler.

Vi handler med kunder over hele verden og har således købt og solgt brugte lastbiler, trækkere og anhængere til/ fra fx Færøerne, Norge, Sverige, Tyskland, Holland, Polen, Baltikum og Sydamerika.

Hos brugtelastbiler.dk får du altid rådgivning og kyndig vejledning.

Vi kender de fleste lastbiler ind og ud og kan endvidere hjælpe dig med fx at få bilen bygget om, malet, skiftet indtræk i kabinen, tilføjet udstyr osv., så den brugte lastbil matcher din forretnings behov.

Er du på udkig efter fx en brugt lastbil eller brugt trækker, som vi ikke p.t. har på lager, er du altid velkommen til at kontakte os, så vi kan holde udkig for dig.

Kig også gerne forbi vores store brugtbilsplads og gå en tur blandt de lastbiler, der p.t. står til salg. Ring gerne først, så vi er klar til at give en rundvisning samt vejledning.

HUSK: Vi har altid et stort udvalg af brugte lastbiler og trækkere – fra stort set nye biler til biler med en del kilometer ’på bagen’ – til hurtig eller omgående levering.